Inlägget gjort

Välkommen till Lisch.se

Här på Lisch.se kan du handla diverse saker, bilder och prylar med unik design. Lisch är slang för Lidköping och lämpligt namn eftersom företaget startades i Lidköping vid Vänern!

Du kommer också kunna köpa pins, bilder och annat som är helt orelaterat till Lidköping. Till exempel kommer du kunna pins från vårt Facebook-grupp-katergori, där vi gjort Pins inspirerat av både populära och inpopulära Facebookgrupper. Eller varför inte berätta direkt för omvärlden hur du mår genom vår ”Idag är jag”-serie med pins? Så slipper föräldrar, sambo och andra gissa hur du mår och kan direkt vidta lämpliga åtgärder baserat på hur du mår. Det är ett perfekt hjälpmedel för dig som nyligen blivit sambo och inte riktigt lärt dig de finare nyanserna i sambons minspel, ge din livskamrat lite knappar ur serien ”Idag är jag”-serien så slipper du feltolka känslorna och förstöra dagen.

Vi utvecklar hela tiden nya designer och fyller på vårt lager av både Facebookgrupper och känslo-knappar och vill ha din input när vi tar fram nya saker. Speciellt såhär i början har du stor möjlighet att påverka utbudet.

Sponsorknappar

En annan avdelning vi hoppas mycket på är vår sponsoravdelning där du inte bara köper en knapp, utan samtidigt kan rädda världen. Eller bidra till andra goda ändamål. Först ut i den kategorin är Vispodden, en podcast om och kring visan som ämne. Om du också har ett ädelt ändamål, vill samla in pengar till din klubb eller förening så får du gärna höra av dig till oss, vi är alltid öppna för nya samarbeten och möjligheter att hjälpa andra, både i stort och smått.

Framförallt vill vi ha en dialog med våra kunder, så gilla oss på Facebook, skicka ett mail eller ring och prata med oss!

Med vänliga hälsningar
/Johan