Köpvillkor

Lisch följer svensk lag om distansavtal och har som mål att varje enskild kund ska vara nöjd, oavsett om du handlar en enskild vara för några kronor eller gör en stor beställning med unika motiv. Lisch förbehåller sig rätten att neka köp helt utan förklaring eller till exempel om du uppgivit falska personuppgifter, publikt uttryckt rasistiska åsikter, är allmänt otrevlig eller en ogin person.

Priser

Alla våra priser är angivna i svenska kronor ( SEK ) inklusive 25% moms om inget annat uttryckligen anges.

Orderbekräftelse

I samband med din beställning så skickas en orderbekräftelse per omgående till den e-mailadress som uppgetts vid beställningen.

Säker betalning

Hos Lisch betalar du alltid med säkra metoder och betalningsgenomförandet sker alltid med tredje part och säkra servrar. Du kan genomföra din betalning med t.ex. Bankgiro (5839-8512), Swish (123 120 38 92) eller väljer du  Genom PayPal för att betala med ditt Paypalkonto eller kort (Visa, MasterCard, American Express, m.fl.) Hos PayPal är din ekonomiska säkerhet av största vikt.

Paypal

PayPal följer de internationella standarderna PCI (Payment Card Industry) och CISP (Cardholder Information Security Program) för dataskydd och använder några av de mest effektiva krypteringsverktygen på marknaden mot bedrägerier och du är till 100 % skyddad mot att obehöriga betalningar skickas från ditt konto. PayPal har dygnet runt-övervakning av transaktioner och använder sofistikerade riskmodeller för att bekämpa bedrägerier.

Dessutom kommer vi, Annika Falk Mode & Design, som mottagare inte att få någon känslig ekonomisk information som kreditkortsnummer eller bankkontonummer när du skickar en betalning med PayPal.

 

Frakt och leverans

Vårt mål är att din beställning skickas senast dagen efter lagd beställning. Vid brådskande beställningar rekommenderas alltid att du tar kontakt med oss för att bekräfta leveransen innan beställning läggs.

Fraktkostnad framgår alltid i din beställning eller genom avtal. För frågor kring frakten kontakta oss på info@lisch.se.

 

Hämta själv

Fraktalternativet hämta själv ska endast användas om du redan innan köpet vet att du kan träffa oss på en marknad eller avtalat med oss att vi kommer ses.

Reklamationer

Om varan på något sätt skulle vara felaktig eller skadad vid leverans ber vi dig att höra av dig via e-post med bifogat fotobevis på skadan. Skadad eller felaktig vara ska reklameras inom 30 dagar. Vid återförsändelse av reklamerad vara och eventuell bytesvara så står Lisch för frakten. Vid retur var noga med att paketera varan väl. Om en vara skadas eller kommer bort när du returnerar den till oss är det du som är ansvarig.

Ångerrätt

Du har 14 dagars ångerrätt enligt Konsumentköplagen (gäller ej REA-varor eller specialbeställningar). Om du skulle ångra ditt köp så kontakta alltid Lisch via mail till info@lisch.se innan retur. Varan skall returneras till oss oanvänd, i oförändrat skick, i originalförpackning (oskadad) inkluderat alla lappar. Var noga med att packa varan väl. Bifoga kopia av följesedel samt kvitto.

Vid en retur står du som kund för alla fraktkostnader, returen får ej ske som postförskott eller efterkrav. Skicka varan som brev eller postpaket och uppge vart du vill ha beloppet insatt. Efter det att vi mottagit samt kontrollerat varan så återbetalar vi beloppet till ert konto.

Om du ångrat ditt köp när paketet har skickats från butiken så måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och sedan skicka tillbaka det till avsändaren. Om paketet inte hämtas ut registreras det som ej uthämtat och debiteras därefter.

Rabattkoder / REA

Alla våra erbjudanden gäller så länge vårt lager räcker.

Våra rabattkoder gäller endast en gång per hushåll om inget annat anges. I de fall rabattkoder missbrukas så förbehåller vi oss rätten att neka enskilda beställningar samt att radera aktuella rabattkoder.

Restorder

Vid köp av restorder garanteras ingen leverans. Varan levereras så snart den finns i lager.

Övrigt

Vi kan inte helt garantera att våra bilder exakt återger produkternas verkliga utseende och färg. Om du är osäker, ta gärna kontakt med oss för ytterligare beskrivning av den aktuella produkten.

Ris och ros

Dina tankar och idéer är viktiga för oss, vi tar därför tacksamt emot de synpunkter du kan tänkas att ha. Positiva som negativa.

Företagsinformation

Lisch, Box 612, 531 38 Lidköping
Telefon: +46 (0)510 590 095
E-post: info@lisch.se

Lisch är godkänt för F-skatt.