Personlig Swish-knapp – gör det enklare att ta betalt

50kr

Köp din egen personliga Swish-knapp där betalningen går in direkt på ditt eget konto! Med en personlig Swish-knapp får du snabbare betalt oavsett vad du jobbar med eller tar betalt för! Genom en enkel scanning av knappen har kunden betalat snabbare och effektivare. Har du dessutom fasta priser för t.ex. entré så kan du redan i förväg bestämma belopp och text för den ultimata köminskaren!

För större beställningar av samma knappar får du gärna höra av dig för offert, maila då offert@lisch.se med en beskrivning av vad du vill ha offert på så återkommer vi med det bästa priset vi kan erbjuda.

I lager (kan restnoteras)

Kategori: Tagg:

Beskrivning

OBS! Efter att du beställt din personliga Swish-knapp måste du fylla i ett kort formulär så jag får dina personliga uppgifter, du får adressen till formuläret i din beställningsbekräftelse och du behöver även ordernumret för att fylla formuläret. 

Med Swish QR-kod går det snabbare än någonsin att ta betalt; Scanna, godkänn, gå vidare. Några användningsområden vi kan rekommendera är:

  • Gatumusikanten – Självklart måste gatumusikanten ha en QR-knapp som lyssnarna kan scanna istället för att slänga en peng i gitarrfodralet. För även om folk idag mot förmodan skulle ha pengar på sig, är det ingen längre som ser skillnad mellan en enkrona, tvåkrona och femma och därför vågar man inte dricksa gatumusikanter. Med Swish-knappen vet man exakt hur mycket man betalade för att lyssna på gatumusikanten.
  • Restaurang – Inte bara kan servicepersonalen ha en knapp där man betalar notan, hade jag jobbat inom serviceyrke idag hade jag köpt ett gäng personliga knappar så kunder lätt kunde dricksa mig nu när det blir allt svårare att lämna personlig dricks med korten. Jag hade gjort knappar till Entrévärden så man kan betala entrén smidigt, jag hade gjort knappar till garderobspersonalen så man kan betala/dricksa för garderoben.
  • Entréer – I alla former av föreställningar eller annat där man tar entré sparar Swish-QR mycket tid och kraft.

 

Mer information

Vikt 3 g
Dimensioner 37 x 37 x 3 mm

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Personlig Swish-knapp – gör det enklare att ta betalt”